alavus ikkunat ja ovet logo

Paloikkunat

Mallistostamme löytyy CE-sertifioidut EI15 ja EI30 paloikkunat. Paloikkunat ovat avattavia kaksipuitteisia puualumiini-ikkunoita, paloluokitukseltaan EI15 tai EI30. Ikkunarakenteet täyttävät tiiveyden (E) ja eristävyyden (I) osalta Suomen rakentamismääräyskokoelman osan E1 vaatimukset sekä Eurooppalaisen luokitusstandardin SFS-EN 16034 mukaiset EI15 ja EI30 paloluokanvaatimukset.

Paloikkunat vastaavat ulkonäöllisesti normaalia MSEA puualumiini-ikkunaamme. Ainoa ero on, että paloikkunassa sisäpuitteet reuna on aina viistetty (moderni), eikä tähän ole valittavissa keilauksella olevaa sisäpuitetta.  

CE-sertifikaatin mukainen paloikkuna saa olla karmeineen enintään 1690 mm leveä ja 2390 mm korkea (max 4m2).

Karmisyvyys voi olla 130, 150, 170 tai 210 mm. Paloikkunassa ei saa olla tuuletusheloitusta, sälekaihtimia eikä jakokarmia.

Alavus ikkunat paloikkuna 2

CE-sertitikoitujen paloikkunoiden MSEA_EI30 ja MSEA_EI15 tekniset tiedot

Rakenne: Avattava sisäänaukeava kaksipuitteinen ikkuna, sisäpuitteessa palolasi. Karmin ulkopinta verhoiltu AI:n vakioalumiiniprofiililla. ULKOPUITE KOKONAAN ALUMIINIA. Ikkunat AI-rakennetta, karmi sormijatkettua oksatonta mäntyä. 

Pintakäsittely:  Puuosat maalaus tai kuultokäsittely, alumiiniosat pulverimaalaus tai anodisointi

Tiivistys: Tehtaan vakiotiivistys

Lasitus:
- sisäpuitteessa 2K palolasi
- ulkopuitteessa vakiona 4mm tasolasi

Heloitus: Kiinnitysruuvien reiät ja muovitulpat RT:n mukaan, sisä- ja ulkopuitteessa tappisarana M8/12*30/30 Fe/Zn, sisäpuitteessa lukko Primo 71 Fe/Zn, vastakappale Morite Fe/Zn, ulkopuitteessa lukko Fiskars 2100, pintahelat valkoiseksi maalatuissa ikkunoissa Fe/JVA (valkoinen).

Paloikkunan sertifikaatti 0416-CPR-11988-01

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.