alavus ikkunat ja ovet logo

Sähkölämmitteiset lämpöikkunat

Haaveiletko kotisi parvekkeen ympärivuotuisesta käytöstä? Haaveiletko, että voisit istua vielä myöhään syksyllä kotisi terassilla ja pidentää kesää? Suomen kelit ja vaihtelevat sääolosuhteet eivät ole aina suosiollisia, eivätkä anna mahdollisuutta nauttia Suomen luonnosta ilman, että saat palella terassillasi. Meillä on tarjota sinulle ratkaisu! Terassin tai parvekkeen ikkunat voidaan varustaa sähkölämmitteisellä eristyslasielementillä. Ikkunat lämmittävät ja tekevät oleskelusta miellyttävää, etkä ole sään ja kelien armoilla.

Sähkölämmitteisillä laseilla voit muuntaa asuinrakennuksen parvekkeet, sekä muut oleskelutilat, ympärivuotiseen käyttöön. Lasia voidaan käyttää päälämmönlähteenä, mutta yleensä sen tarkoituksena on lisätä oleskeluviihtyvyyttä. Sähkölämmitteisen lasin ansiosta isotkaan lasipinnat eivät hohkaa kylmää, eikä lasin pinnalla tapahdu kondensoitumista, joten näkymä on aina kirkas olosuhteista huolimatta.

Lämpöikkunat ovat kuten tavalliset ikkunat. Sähkönsyöttö tapahtuu yhdellä johdolla siististi ja huomaamattomasti. Lasin pintalämpötila on 20-40 astetta ja lämpötila on säädettävissä käyttötarkoituksen mukaan.  Käyttö- ja huolto eivät eroa tavallisista ikkunoista, vaan ne voidaan pestä samalla tavalla kuin muutkin ikkunat. Sähkölasi-ikkunat ovat turvalliset käyttää, sillä lasi on aina karkaistua turvalasia ja särkymistilanteessa virta katkeaa automaattisesti.

Sähkölämmitteinen eristyslasielementti voidaan asentaa avattavaan MSE- sekä kiinteään MEK-ikkunatyyppiin.

Oli kohteesi terassi, talvipuutarha, uima-allashuone tai mikä tahansa kotisi oleskelutila, ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä ratkaisu, joka nostaa kotisi asumisviihtyvyyden aivan uudelle tasolle.

Sähkölämmitteisen lasin tekniikka perustuu normaaliin selektiivilasiin, jonka pinnoite johtaa sähköä. Kun sähkö on kytkettynä, johtava pinnoite toimii vastuksena ja muuttaa sähkön lämmöksi.

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä.