Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Toimitusjohtajan terveiset ja katsaus vuoteen 2022

Vuosi 2022 alkaa lähenemään loppuaan ja on aika kääntää katseet tulevaan vuoteen. Lue alta toimitusjohtajamme Arto Paalasen terveiset ja katsaus kuluneeseen vuoteen.

 

AlavusIkkunat toimitusjohtaja

 

Vuotta 2022 voisi Alavus Ikkunoiden näkökulmasta kutsua haasteiden ja ennätysten vuodeksi. Koronapandemian pitkittyminen sekä viimeisimpänä Ukrainan sota ovat aiheuttaneet isoja muutoksia ja haasteita rakentamisen markkinoissa. Olemme kuitenkin pystyneet vastaamaan haasteisiin ja tulemme tekemään tänä vuonna ennätyksellisen, yli 20 miljoonan liikevaihdon.

Alavus Ikkunoiden vahvuuksia ovat ammattitaitoinen työvoima, tuotteiden ja asennusten huippulaatu, vastuullinen ja ekologinen toiminta sekä tuotekehitys, laaja asiakaspohja, tarkka talousseuranta ja nyt yritysostojen myötä kiistatta Suomen kattavin tuoteperhe. Lisäksi olemme kuluvana vuonna aloittaneet tuotannossa kehitysprojektin. Lean-menetelmällä toteutettavan projektin tarkoituksena on parantaa yrityksemme kilpailukykyä tuotannon tehostumisen kautta sekä parantaa työturvallisuutta ja työhyvinvointia luoden yrityksestä halutun työpaikan. Olemme siis tehneet paljon oikeita asioita tänä vuonna ja tietysti koko 20-vuotisen matkan varrella.

Alavus Ikkunat juhlistaa 20-vuotista taivaltaan vuonna 2023. Vuonna 2003 alkanut tarinamme jatkuu edelleen vahvana. Haluamme kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme, että olette olleet mukana mahdollistamassa tätä matkaa. Lämmin kiitos yhteistyöstänne ja kuluneesta vuodesta 2022! Onnellista uutta vuotta kaikille!

 

Arto Paalanen
toimitusjohtaja