Ota yhteyttä
yhteystiedot
verkkokauppa
verkkokauppa
FIN Ι SWE Ι ENG

Auringonsuojalasikampanja -
ikkunoihin ja oviin auringonsuojalasit kaupan päälle

 

Auringonpaiste ikkunasta

Tarjoamme ikkunoihin ja oviin auringonsuojalasit kaupan päälle, kun tuotteiden toimitus tapahtuu viimeistään toukokuun 2023 loppuun mennessä. Tilaus on tehtävä viimeistään perjantaina 21.4.2023.

 

Onko kotisi kesäisin tukahduttavan kuuma? Joudutko sulkemaan verhot aurinkoisella säällä, ettei auringonpaiste pääse lämmittämään sisätiloja paahtaviin astelukemiin?

Auringonsuojalasi tarjoaa tähän ongelmaan ratkaisun, sillä lasi heijastaa osan auringon tuottamasta säteilystä takaisin ilman, että se läpäisee ikkunaa ja lämmittää huonetilaa. Näin kovimmilla helteilläkään koti ei ylikuumene, eikä sitä tarvitse viilentää keinotekoisesti. Vaikka lasi ehkäiseekin huonetilaan pääsevää auringon lämpösäteilyn määrää, päivänvalosta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä, sillä lasi läpäisee reilusti luonnonvaloa. 

 

Auringonsuojalasin tuomat edut:

 • Säästöä jäähdytys- ja lämmityskuluissa: Lasi ehkäisee auringonpaisteen aiheuttamaa huoneiston liikalämpenemistä, jolloin jäähdytyksen tarve vähenee ja kodin viihtyvyys paranee hellekausina. Auringonsuojalasilla varustetussa ikkunassa on hyvä lämmöneristävyys (U-arvo).
 • Ehkäisee haitallista UV-säteilyä: Auringonsuojalasi torjuu jopa 90 % haitallisesta UV-säteilystä.
 • Asumismukavuus kohenee: Lasin ansiosta voit pitää verhoja auki ja viettää aikaa ikkunoiden lähettyvillä aurinkoisinakin päivinä.
 • Antaa valinnanvapautta: Suuret ikkunat ovat suosittuja uudisrakentamisessa, mutta huoli sisätilojen liikalämpenemisestä kesäisin voi jarruttaa suurien lasipintojen suunnittelua. Auringonsuojalasit ovat erinomainen valinta erityisesti suurille lasipinnoille. Ikkunaan voi lisäksi valita muitakin erikoislaseja, kuten huurtumattoman lasin tai turvalasin.

 

Hyödynnä auringonsuojalasikampanjamme nyt ja tee säästöä jäähdytys- sekä lämmityskuluissa! Kampanjan voit hyödyntää pyytämällä tarjouksen tai tilaamalla tuotteet verkkokaupasta.

Voit pyytää myyjäämme maksuttomalle arviokäynnille, jolloin saat tarkan tarjouksen tarvitsemistasi tuotteista. Alueesi myyjän löydät täältä. Tarjoamme myös asennuspalvelua avaimet käteen -periaatteella, lue asennuksesta lisää.

Esimerkkilaskelma: Kuinka paljon uudet ikkunat, jotka ovat varusteltu auringonsuojalaseilla, tuovat säästöä lämmityskuluissa verrattuna 80-luvun ikkunoihin?

 • Lasipintojen pinta-ala 15 m²
 • Sähkön hinta 0,3 €/kWh
 • Vanhan ikkunan Uw-arvo 2,11 w/m2k
 • Uuden ikkunan Uw-arvo 0,92 w/m2k (auringonsuojalaseilla varusteltuna)
  • U-arvo eli lämmönläpäisykerroin kertoo kuinka paljon ikkuna läpäisee lämpöä. Mitä pienempi U-arvo on, sitä paremmin ikkuna eristää lämpöä. U-arvovaatimukset ovat määritelty Suomen Rakentamismääräyskokoelmassa. Vuodesta 2010 lähtien uusien ikkunoiden on pitänyt täyttää vähintään U-arvovaatimus 1,0 w/m²K.

Yhden lämmityskauden (syys-toukokuu) aikana uudet ikkunat, jotka ovat varusteltu auringonsuojalaseilla, tuovat säästöä lämmityskuluissa 601 euroa ja viiden vuoden aikana 3005 euroa.

Esimerkkilaskelma: Kuinka paljon auringonsuojalasit tuovat säästöä jäähdytyskuluissa verrattuna vakiolasitukseen?

 • Lasipintojen pinta-ala 15 m²
 • Jäähdytysenergian hinta 0,9 €/kWh
 • Lasin g-arvo ilman auringonsuojaa 0,56
 • Lasin g-arvo auringonsuojalla 0,37
  • G-arvo eli auringonsäteilyn kokonaisläpäisykerroin kertoo miten suuri osa ikkunan ulkopintaan tulevasta auringonsäteilystä läpäisee ikkunan.

Yhden kesän aikana (kesä-elokuu) auringonsuojalasit tuovat säästöä jäähdytyskuluissa 623 euroa ja viiden vuoden aikana 3115 euroa. 

 

Uusien auringonsuojalaseilla varusteltujen ikkunoiden yhteensä tuoma säästö jäähdytys- ja lämmityskuluissa on vuoden aikana 1224 euroa ja viidessä vuodessa 6120 euroa.

Huomioithan, että laskelmat ovat suuntaa-antavia.

Kampanjaehdot

Kampanja-aika 12.12.2022-21.04.2023. Kampanja koskee uusia tilauksia, joiden toimitus tapahtuu viimeistään toukokuun 2023 loppuun mennessä, eli tilaus on tehtävä viimeistään perjantaina 21.4.2023. Kampanja koskee kuluttaja-asiakkaita, taloyhtiöasiakkaita, jälleenmyyjiä ja verkkokauppatilauksia. Etu koskee vain ns. kirkasta Suncool 70/35 -auringonsuojalasia (hieman vihertävä/sinertävä heijastus). 

 

Pyydä tarjous
Ota yhteyttä myyjään