Toteuta ikkunaremontti talvella ja hyödynnä talvietu

Alavus Ikkunoiden ja Ovien talvietu

Talvi on hyvää aikaa ikkuna- ja oviremontin toteuttamiselle! Hanki uudet ikkunat ja ovet talvella ja hyödynnä rahanarvoinen talvietumme. Alavus Ikkunat ja Ovet tarjoaa nyt talviedun uusiin tilauksiin, joiden toimitus tapahtuu viimeistään huhtikuun 2024 loppuun mennessä. Alennus on tarjouskohtainen.

Ota yhteyttä alueesi Alavus Ikkunoiden ja Ovien myyjään saadaksesi lisätietoa talviedusta!

Ikkuna- ja oviremontti talvella

Voiko ikkunat ja ovet vaihtaa talvella? Kyllä voi!

Ikkuna- ja oviremontteja suoritetaan ympäri vuoden ja talviasennuksella onkin omat hyötynsä, joita kesäaikaan suoritetut vaihtotyöt eivät suo. Talvella tehty asennus ei teknisesti poikkea kesäaikaan tehdystä työstä. Tärkein ero on, että tilkeraon eristämiseen käytetään talvieristevaahtoa, jota voidaan käyttää jopa -20 asteessa. Yli -20 asteen paukkupakkasella asennustyötä ei voida kuitenkaan suorittaa. Yleinen huolenaihe talviasennuksessa on asunnon jäähtyminen. Ikkuna-aukko ei ole asennuksen yhteydessä auki kuin vain vähän aikaa, noin 15–30 minuuttia, joka vastaa tehokasta tuuletusta.

Mitä hyötyjä talviasennuksella on?

Talvella ilma on kuivempaa kuin kesällä, eli haitallista työmaakosteutta ei juurikaan esiinny. Talviaikana jäinen ja luminen maa suojaavat nurmialueita, jolloin asennustyössä mahdollisesti käytettävien telineiden tai nostimien tekemät piha-alue vauriot jäävät pieniksi. Usein talviaikaan on käynnissä talvikampanjoita, jolloin ikkunoiden ja ovien vaihto on edullisempaa kiireelliseen sesonkiaikaan verrattuna. Toimitusajat ovat yleensä talvella lyhyempiä ja ammattitaitoisilla asentajilla on enemmän vapaata asennuskapasiteettia kuin kesäaikaan. Talviaikana ikkuna- ja oviremontti voidaan saada täten toteutumaan nopeammin ja joustavammin.

Talviasennuksen ansiosta ikkuna- ja oviremontin tuoman energiansäästön saa nopeammin hyödykseen, jos vaihtotyötä ei lykkää seuraavaan kesään. Voit nauttia huolettomasta kesästä, kun uudet ikkunat ja ovet ovat jo paikoillaan.

Hyödynnä Alavus Ikkunoiden ja Ovien talvietu ja tee sijoitus kotisi energiatehokkuuteen sekä asumismukavuuteen jo tänä talvena!

Talviedun ehdot

Talvietu koskee vain kuluttaja-asiakkaita ja uusia tilauksia, joiden toimitus tapahtuu huhtikuun 2024 loppuun mennessä. Tilaus on tehtävä viimeistään 8.3.2024, jotta talvietu voidaan hyödyntää. Alennus ei koske verkkokauppatilauksia eikä tilauksia, joiden kauppasumma on alle 2000 € (sis. ALV 24%). Kuluttaja-asiakas voi hyödyntää talviedun kanssa auringonsuojalasikampanjan.

Auringonsuojalasit kaupan päälle

Tarjoamme nyt uusiin ikkunoihin ja oviin auringonsuojalasit veloituksetta, kun tuotteiden toimitus tapahtuu viimeistään toukokuun 2024 loppuun mennessä.