Hae Alavus Rahoitus

Kiinnostuitko FI

face

polaroid6Avattavat puualumiini-ikkunat

Puualumiini-ikkunat ovat nykypäivänä suosittuja, koska ne ovat käytännössä huoltovapaita. Puualumiini-ikkunan karmi ja sisäpuite ovat puuta. Ulkopuite on kokonaisuudessaan alumiinia ja karmin ulkopuoliset osat on verhoiltu alumiiniprofiililla. Vaikka puualumiini-ikkunat ovat huoltovapaita, ei kuitenkaan pidä unohtaa ulkopuolisten alumiiniosien sekä sisäpuolen puupintojen säännöllistä tarkistusta ja mahdollisia huoltotoimenpiteitä.

Avattavia puualumiini-ikkunoita on saatavilla kolmi- ja nelilasisina. Nelilasiset matalaenergiaikkunat ovat suunniteltu vastaamaan nykypäivän rakentamiselle asetettuja vaatimuksia ja ovat siten suunnattu erityisesti uudisrakentamiseen ja matalaenergiataloihin, sulkematta pois kuitenkaan saneerauskohteita. Mallistossamme on kaksi erilaista matalaenergiaikkunatyyppiä MS3EA 1+3 ja MS2EA 2+2.

MS2EA 2+2 ikkunassa on sisä- ja ulkopuitteessa molemmissa kaksinkertainen eristyslasielementti kun taas MS3EA 1+3 ikkunassa sisäpuitteessa on kolminkertainen eristyslasielementti ja ulkopuitteessa tasolasi. Lämmöneristävyydeltään ikkunat eivät eroa toisistaan. Tekniset eroavaisuudet tulevat lasituksesta, tiivistyksestä sekä irtoristikon ja jakopuitteen käyttömahdollisuuksista sekä kokorajoituksista. MS3EA 1+3 ikkunassa koko rajoittaa jonkin verran käyttömahdollisuuksia sisäpuitteen painon vuoksi.

msea-leikkaus2014

Pyyda tarjous Alavus Ikkunoista ja Ovista